Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er bedroom mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, mediterranean små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af p mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. De fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødtc de serveres. Men i keep festivaler serveres den i helt uudviklede ruller.
Related image
Dernæe er der også uramaki, hvor grown ligger uden for rullen. Og temaki er durante kegleformet sushi risrulle. Når du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først under 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nådtc de forbruges. Ved at lave en maki sushi skal person have en skarp kniv og bambusmåtte. En ris komfur er valgfri. Det gøkiminas det simple lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv mediterranean kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nåkiminas du kan købe durante, i stedet for at bruge durante almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet salt og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede form ris, der spredes på nori. Læg bambusmåtte og læg plastfolie på toppen. Læh nori ud, mediterranean den skinnende area vendt nedad. Lidt våd dine hænder og tag durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante margin på halv tomme på alle sider af nori. Sæt de øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold de to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nådtc du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede upset ikke gådtc i stykker. Placer bedroom rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres mediterranean sojasausdyp på siden. Bedroom mest almindelige type sushi er Maki sushi. Folk nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk.

Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første team, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager durante individual til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er en af ​​de mest elskede sushi around hele verden. Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante worldwide landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er en ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nådtc delaware rulles, producerer Maki Sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høn kvalitet bødhge bruges til at lave den bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøkiminas ikke lord sushi, og du kan ende mediterranean at spilde noise tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter. Du bødtc også være dygtig nok til at lave sushi. Selvom det ser allow ud at lave, men du skal øve look til perfektion. Du kan forvente, at eat første forsøg kun vil få dig ume sushi. Du bødtc også prøve at lave den bedste ris, da det er nøglebestanddelen. Derudover bøkiminas du forsøge at præsentere det på en lord mådelaware, når du serverer det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here