Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en aktivitet som har blivit mycket uppmärksammad i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard går tillväga att en person står på en speciell surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din SUP i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din SUP i.
Stand Up Paddleboard
Det viktigaste för SUP är att välja en bra paddle board. Du kommer att märka stora skillnader med SUP om du har valt en paddle board som är anpassad för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är skapad för högre fart, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill slippa blåsa upp din paddle board varje gång och kan komma ut på vattnet direkt. Den stora fördelen med en uppblåsbar SUP är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och prova på nya vattendrag när du reser.
Vad är SUP Yoga?
Inom SUP kan du göra det mesta och med den specialdesignade paddleboard står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
PaddleStockholm https://stockholm-sup.se
I Stockholm trendar träningsformen SUP. I många av Stockholms badplatser har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. SUP är en hobby som passar både unga och gamla och som skapat en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är SUP ett bra val som passar för alla åldrar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here