Nu ska vi prata om en otroligt spännande och utvecklande bransch som vi har i dagens samhälle. Det som har ökat enormt under de senaste åren är e-handeln som har tagit Sverige med storm och börjar till och med konkurrera ut de fysiska butikerna. Det som är mer nyare på marknaden är dock matleveranser som börjar ta form. Att själv kunna handla den mat man vill ha, när som helst och få den levererad (ofta utan avgift) direkt till ditt hem är ju otroligt skönt för många. Du kan till och med beställa catering Stockholm online. Men trots den stora tillväxten så står faktiskt matleveranser fortfarande för bara några få procentenheter av den totala livsmedelshandeln idag. 

Image result for CATERING IN STOCKHOLM

Gamore.se är ett företag som funnits i Stockholm väldigt länge och jobbar främst digitalt med sin marknadsföring. Troligtvis finns det även liknande sajter för andra geografiska områden i Sverige. Företag som Gamore.se gör det så enkelt för alla, och speciellt för barnfamiljer som nu kan beställa sina matvaror online istället för att spendera timmar i en mataffär. 

Spara pengar genom att handla online

Genom att handla din mat online så kan du faktiskt sparar både tid och pengar, trots att många verkar tro att det är dyrare att beställa mat online. En av de bästa delarna med att kunna beställa mat online är att du kan göra det när du känner för det och hur du vill, dator, mobil, surfplatta. Allt funkar! Då kan du helt plötsligt beställa mat på vägen hem från jobbet och på så sätt göra två saker samtidigt vilket gör att du helt enkelt sparar tid. Dessutom så är det såklart även lättare att undvika onödiga impulsköp då man inte lockas lika mycket som när man är i en riktig matbutik.

Beställa catering online

En av de större mattrenderna som har under de senaste åren börjat komma till Sverige är att kunna beställa just catering på internet. Anledningen till den snabba utvecklingen inom just catering är att det blivit så mycket lättare och smidigare än vad det har varit tidigare när man skulle beställa catering. Förr i tiden så fick man lov att antingen åka direkt till cateringföretaget eller be företaget faxa över en meny för att kunna se vad man ville beställa. Men med den senaste utvecklingen så har det helt enkelt blivit superenkelt att beställa catering. Allt du behöver göra är att gå in på catering företagets hemsida och kika på menyerna, priserna och leverans avgifterna och sedan kontakta företaget och beställa det du behöver till festen.

Hur ser framtiden ut för mat leveranserna?

När vi blickar in i framtiden så är den största sannolikheten att matleveranser såsom e-handeln kommer att fortsätta att öka långt in i framtiden, tills den punkt där vi knappt handlar i riktiga affärer. Det kommer även skapas nya företag i denna omvandling då det nu handlar om vem som kan erbjuda snabbast leverans, bäst kvalite till bäst pris som kommer komma ut som vinnaren i denna mattävling som sker på internet. Frågan är bara om de större etablerade företagen som Ica och Coop kan lyckas vinna på internet eller om nya utmanare tar toppen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here